Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Mai hírességek klasszikus festményeken
2014. szeptember 17. írta: DaneLinell

Mai hírességek klasszikus festményeken

Gondolkodtatok már azon, ha a mai sztárvilág egy része korábban született volna, viszont láthatnánk-e személyüket egy-egy híresebb festményen? Hogyan képzelnétek el Lady Gaga-t, Angelina Jolie-t vagy Keira Knightley-t egy klasszikus festményen? Valószínűleg ez járhatott Eisen Bernardo fejében is, amikor megalkotta különös képeit. Összehozta ugyanis napjaink hírességeit a klasszikus festményekkel. Képein újság címlapokkal helyettesíti az eredeti szereplőket, azaz egy részüket/részleteket. Az újságok között akad Vouge, Rolling Stone, és Vanity Fair is. Olyan klasszikus festmények "estek áldozatul", mint a Botticelli - Vénusz születése, Salvator Rosa önarcképe vagy Leonardo da Vinci Mona Lisája.

A harmónia páratlan, a végeredmény pedig szerintem zseniális lett. Lássuk tehát, hogyan alkotja újra a pop-kultúra, a már jól ismert festményeket.

Ha további képekre vágytok:

http://magplusart.tumblr.com/post/97473073319/portrait-of-ms-j-jennifer-lawrence-the  

és

https://www.behance.net/gallery/18608755/mag-art

A bejegyzés trackback címe:

https://artistophile.blog.hu/api/trackback/id/tr146707019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása