Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Alexander Jansson és az ő édes szörnyei
2014. szeptember 04. írta: DaneLinell

Alexander Jansson és az ő édes szörnyei

Képeit nézve én is újra gyermek leszek egy kicsit, vagy épp átcsúszom egy másik dimenzióba, de mindig utazom, időben vagy térben. Nagy kedvencem a német expresszionizmus, és az Alexander által használt színvilágban is érzem a hatását. Lehet, hogy csak véletlen. Lehet, hogy nincs semmilyen ráhatás, csak hasonló a színkezelés.

395021_494811220558937_1772810385_n.jpg

 

A művész által megelevenített világ nem a szépségről szól, legalábbis nem az általános érvényű, és általában vett szépségről. Képeinek szereplői meseszerű lények, melyek a legkülönbözőbb fantáziákban csücsülnek. Hihetetlen, hogy valaki ennyire új világot hozzon létre, és ezzel önmagunkról meséljen nekünk. Lényei néha hatalmasok és furcsák, mégsem gonoszak, inkább esetlenek, vagy félnek. Összességében aranyosak. Némelyiket szívem szerint megölelgetném, vagy kiragadnám a képből, hogy ne bánthassák. Alább találtok két galériát, melyben a munkáiból találhattok egy-egy összeállítást. Remélhetőleg titeket is átcsúsztat egy párhuzamos dimenzióba. 

Dane

Képek forrása a Alexander Jansson facebook oldala:

https://www.facebook.com/Alexander.Jansson.art?ref=profile

A bejegyzés trackback címe:

https://artistophile.blog.hu/api/trackback/id/tr126670113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lászlóági 2015.05.09. 12:03:00

Jansson művészete ötvözi mindazt, amiket a világon legjobban kedvelek: mesék, kedves állatok, mégha szörnyek is, a legkedvesebb szörnyek! Szépséges álomtájak. Az Ő képeit nézegetve sutty én is álomvilágba repülök! Kívánhat ember ennél többet?

DaneLinell · http://artistophile.blog.hu/ 2015.05.27. 16:13:12

@lászlóági: Én is szeretem a szörnyeit. :) Bár gondolom a poszt után egyértelmű.
süti beállítások módosítása