Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Papírból csavart illusztrációk
2014. szeptember 15. írta: DaneLinell

Papírból csavart illusztrációk

Yulia Brodskaya orosz származású művész. Sok mindennel foglalkozik a képzőművészeten belül, én most leginkább a papírból készített munkáiról szeretnék írni. Magát a technikát, amivel dolgozik quillingnek hívják. Nem jelent mást, mint, hogy vékony papírcsíkokból alkot képeket, tipográfiákat és különböző mintákat, igazán különleges és színes végeredménnyel. Munkáit könyvek illusztrációjaként, weboldalakhoz, reklámokhoz használják.

Papírból születnek képei, egyedi stílusú betűi, számai mind-mind vidámságot tükröznek. Egyszerűen feldobnak bármit. Én is szívesen kitenném az egyik munkáját a falamra otthon. Vagy legalább egy arról készült fotót. :)

Bámulatos, hogy néhány papírcsíkból mit képes kihozni, de nem szaporítom a szót, beszéljenek helyettem a képek. Ismét galériában találjátok a képeket.

További információkat és képeket a honlapjáról tudtok nézni, számomra is ez volt a forrás: http://www.artyulia.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artistophile.blog.hu/api/trackback/id/tr146700773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása