Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Társadalmunk ferde tükre
2014. október 05. írta: DaneLinell

Társadalmunk ferde tükre

A művészet mindig reagál a körülötte lévő világra, valamilyen szinten minden művészet a világból ered, hiszen annak bizonyos fokú materializálódott hozományai. Abban különböznek, hogy van olyan ami szemlél, ami reflektál, ami menekül, ami torzít - direkt vagy nem direkt -, vagy csupán a fantázia leképeződése, ami viszont megint csak egy bizonyos fokig a valóságból születik.

A most következő összeállításban Angel Boligán képeit láthatjátok. A kubai művész rajzaival a mai modern társadalomra reflektál. A képekhez külön-külön nem fűznék kommentárt, de érdemes őket hosszabb ideig szemlélni. A munkái nagyon erős karikatúrái napjaink társadalmának, ezzel pedig többet mond sok dologról, mint amit szavakkal ki lehetne fejezni. Érinti a kommunikációs forradalom vagy fejlődés okozta kérdéseket, és többek között a társadalmi és szociális jólét fogalmait is.

 

A honlapján is érdemes körülnézni, rengeteg munkája fent van.

 

21.jpg

18.jpg

23.jpg

19.jpg

22.jpg

17.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://artistophile.blog.hu/api/trackback/id/tr26761333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása